Hoe verhoogt u de opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen?

Hoe verhoogt u de opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen?

by Cycle Media, December 14, 2017
parallax layer

De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan

Verhoog de opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen 2018

De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan in uw gemeente. Voor de democratische legitimiteit is het belangrijk dat veel mensen gaan stemmen. We zien echter al tientallen jaren een dalende trend. Hoe krijgen we mensen weer naar de stembus? Daar hebben Cycle Media & Public Cinema het antwoord op: een effectieve Facebook-campagne. En dat is dé oplossing voor uw gemeente. Wilt u meer weten?

Klik op de oranje button om te lezen hoe wij te werk gaan en te zien hoe het pakket voor de campagne eruit zal zien.

Een kant-en-klare campagne om de opkomst te verhogen

Door heel het land voeren we een Facebook-campagne om de opkomst te verhogen. Deze campagne start op 21 januari en loopt ruim 8 weken tot aan de verkiezingen op 21 maart 2018. U kunt nú aansluiten bij deze campagne. De campagne is universeel, met campagne-uitingen en geheel op maat voor uw gemeente.

Nieuwsgierig geworden? Wij hebben alle visuele uitingen voor je op een rijtje gezet zodat je kunt zien hoe deze er op Facebook uitzien. Neem alvast een kijkje op onze Facebookpagina.

Bent u geïnteresseerd?

Of heeft u nog vragen over het pakket voor de gemeenteraadsverkiezingen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken ernaar uit om samen met u de opkomst van de gemeenteraadsverkiezingen te vergroten!

Vul het formulier in

Jouw naam (vereist)

Jouw E-mail (vereist)

Onderwerp

Jouw Bericht

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*