parallax layer

Slimme social media campagnes om de juiste doelgroep te bereiken

Werk samen met de inwoners van jouw gemeente

Heeft jouw gemeente al een redelijke community staan, maar zou je graag nog meer willen halen uit Facebook campagnes en advertenties? Dan biedt Cycle Media het Participatie Abonnement. De diensten in dit pakket zijn gericht op imago- en relatieopbouw en intensivering van campagnes. Daarnaast creëren we meer bewustzijn van de kracht van social media campagnes binnen de gemeente. Waar het bij het bouwen van de community nog vooral een communicatiefeestje was, gaan we nu meer samenwerken met de interne organisatie. Cycle Media begeleidt en traint de gemeente om de nodige veranderingen te implementeren in de organisatieprocessen. Hieronder lees je welke aanvullende diensten Cycle Media biedt in het Participatie Abonnement:

Facebookcampagnes

Via Facebookcampagnes verspreiden we berichten nog doeltreffender, bijvoorbeeld stadsbreed of gebiedsgericht. Ideaal voor projecten die spelen binnen de gemeente. Bij het ontwikkelen van een campagne maakt Cycle Media optimaal gebruik van creatieve content en de verschillende advertentiemethoden op Facebook. Voor de grotere campagnes kun je bij Cycle Media ook terecht voor mediaproductie, bijvoorbeeld voor (drone) video of vormgeving campagnestijl. Cycle Media heeft al meerdere succesvolle campagnes gevoerd waar we trots op zijn.

Burgerparticipatie bevorderen

Als de basis voor de community is gelegd en de gemeente de vertrouwenspositie op social media heeft gewonnen, zetten we meer in op burgerparticipatie. De sociale antenne staat immers 24/7 uit. Maar hoe vang je die geluiden op? Welke betekenis geef je er aan? En hoe ga je er op reageren? Cycle Media helpt gemeente de slag te maken van Luisteren en Duiden naar Doen. Daarbij werkt Cycle Media samen met HowAboutYou. HowAboutYou bedient ruim 130 overheden met de inzet webcare & online monitoring.

Creatief concept & productie

Zorg, fusies, aanleg van nieuwe infrastructuur.. Elke gemeente heeft onderwerpen die hoog op de agenda staan en die burgers het meeste bezighouden. In overleg met gemeentes bepalen we welke discussies we willen aanzwengelen. Dit doen we door de inzet van creatieve content, die direct inspeelt op de belevingswereld van de doelgroep.Deze content wordt specifiek gericht op de ontvanger en versterkt met campagnebudget. Want zo creëer je de kritische massa om een pagina levendig en actief te houden.
parallax layer

Samen bouwen we een bloeiende community.