parallax layer

Het team achter Cycle Media

Irfan Fiets

Irfan Fiets is in 2011 begonnen met het ondersteunen van een aantal gemeenten bij de inzet van Social Media. Toen der tijd was het hebben van een gemeentelijk Facebook account al een zeer gewaagde stap. Ondertussen weten we wel beter. Irfan heeft deze transitie van dichtbij meegemaakt en is zich blijven boeien voor de snelle ontwikkelingen rondom Facebook. Door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste features van Facebook en deze direct toe te passen bij onze klanten blijven we waarde toevoegen.

Ruben Wolvekamp

Ruben heeft oorspronkelijk een achtergrond in sales en heeft zich in 2014 bij Cycle Media gevoegd. De drive voor Ruben komt voort uit het feit dat we op zeer korte termijn al zo van waarde kunnen zijn. Binnen no time zetten we samen met de gemeente een community dat dient als platform waar de gemeente het gesprek aan kan gaan met haar burgers. Ruben gelooft er dan ook heilig in dat je mensen moet bereiken op de kanalen waar zij actief op zijn, in dit geval Facebook.

Laurens Trimpe

Laurens is onze nieuwe creatieve marketingstrateeg. Hij is een echte spin-in-het-web als het gaat over interne organisatie, project management en het ontwerp van creatieve uitingen voor campagnes.

Iris van Seben

Iris is content marketeer en social editor binnen Cycle Media. Zo helpt Iris onze klanten hun social media strategie aan te scherpen, managet zij communities en creëert ze creatieve campagnes. Iris is een echte teamplayer en voelt zich als een vis in het water in de online wereld.

Toby van der Veen

Toby is sociale marketing strategist binnen Cycle Media. Zo helpt hij gemeenten met het bedenken van social media strategieën. Je kunt bij hem terecht voor al je vragen omtrent social media. Toby heeft een brede interesse voor de online wereld, bedrijven en ondernemerschap.