parallax layer

Projecten waar we trots op zijn

Voor deze publieke instellingen hebben wij prachtig werk gemaakt

Cycle Media voert momenteel verschillende campagnes voor kleine én grote gemeenten, maar ook voor andere overheden. Ooit begonnen in het Enkhuizen, en daarna in de 5e versnelling kriskras door Nederland de beste campagnes gevoerd. Hieronder vind je een greep uit onze laatste campagnes. Wil je meer weten? Dan praten we je graag een keer bij tijdens de koffie.

Gemeente Ede

In Ede hebben we de kracht van Facebook campagnes laten zien door een meepraatavond vol te krijgen. Waar printmedia niet in slaagden deed Cycle Media in slechts 10 dagen. Deze case laat zien dat social media niet alleen geld hoeft te kosten, maar dat ze ook flink in kosten kunnen besparen. Bijvoorbeeld door bewonersbrieven te vervangen door gebiedsgerichte advertenties.

Lees meer

Gemeente Beverwijk

In Beverwijk heeft Cycle Media in korte tijd veel betrokkenheid gecreëerd rondom de herinrichting van het stadscentrum. Cycle Media verspreidde een enquête via Facebook en hielp met het monitoren van de discussies op de pagina.

Lees meer

Gemeente Alkmaar

In Alkmaar heeft Cycle Media mooie resultaten behaald door middel van een effectieve Facebookcampagne voor het kaderplan Fietsbeleid. Om het fietsklimaat in Alkmaar te verbeteren wilde de gemeente ideeën van inwoners verzamelen. En dat is precies wat er gebeurd is.

Lees meer

Gemeente Breda

Voor de campagne Breda Begroot creëerden we awareness en betrokkenheid door gebiedsgericht campagne te voeren. Het doel van campagne Breda Begroot is samen ontdekken hoe een burgerbegroting vorm kan krijgen. Een mooi voorbeeld van hoe Facebook kan bijdragen aan burgerparticipatie.

Lees meer

Gemeente Velsen

In Velsen heeft Cycle Media een heuse sprint gemaakt. Velsen begon met minder dan 1.000 volgers en groeide in mum van tijd uit tot een van de grootste en meest interactieve Facebookpagina’s van Nederland. Daarnaast onderscheidt Velsen zich door verschillende campagnes te voeren. De laatste campagne was gericht op de verkoop van kavels.

Lees meer