parallax layer

Content Creatie

Creatieve content versterkt gemeentelijke communicatie

Gebruikers van sociale media zijn visueel ingesteld. Dat betekent dat je minder mag vertellen en meer moet laten zien. Het schrijven van brieven, een medium waar gemeenten nu nog veel mee werken, werkt niet op Facebook omdat mensen niet de tijd nemen om een grote hoeveelheid tekst tot zich te nemen. Foto’s, illustraties en video’s grijpen de aandacht en hebben aantoonbaar meer effect.  Voor de gemeente houdt dat in dat effectieve communicatie-uitingen op een andere manier tot stand moeten komen. Als communicatiespecialist verandert je rol van tekstschrijver naar creatief ontwerpbureau. Gelukkig kan Cycle Media je hierbij heel goed van dienst zijn. Wij leveren fotografie, creatief design en videoproductie van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Fotografie

Een opvallende foto verhoogt het effect van je campagne aanzienlijk.  Cycle Media levert hoogwaardige foto’s voor elke campagne.  Afhankelijk van het beschikbare budget en de campagnewensen leveren wij foto’s uit onze database. Of we zetten ons netwerk in van professionele fotografen.  Deze zijn inzetbaar voor een inhouse fotoshoot of voor outdoor reportage fotografie.

Illustratie

Cycle Media verzorgt Creatief Design, waarmee we campagneconcepten strak kunnen visualiseren. Wij beheersen verschillende disciplines waaronder grafisch ontwerp, vector design,  3D visualisatie en fotobewerking in Photoshop.  Met deze vaardigheden kunnen we vrijwel ieder concept overtuigend in beeld brengen.

Video Productie

Facebook laat steeds vaker videocontent zien op de tijdlijn.  Video content genereert namelijk aantoonbaar meer betrokkenheid bij de doelgroep en zorgt hiermee voor meer rendement van de campagne.  Vooral als het een campagne betreft met een hoger mediabudget is videoproductie vaak de slimste keuze.

Cycle media werkt nauw samen met video-experts die uw gemeente helder in beeld kunnen brengen. Bovendien maken we gebruik van nieuwe technieken, zoals Drone videografie, waarmee je jouw gemeente in vogelvlucht in beeld brengt.

parallax layer

Beeldmateriaal van hoge kwaliteit