Onze dienstverlening

Community

Een levendige en interactieve community om blijvend in gesprek te zijn met uw doelgroep.

Lees meer

Content

Voor elke campagne maken we creatieve en pakkende content, van idee tot productie.

Lees meer

Campagne

Met strategische concepten zetten we online campagnes en communities op.

Lees meer

Onze trainingen

Cycle Media biedt verschillende online trainingen aan, waarbij we de publieke sector helpen met het vergroten van hun online zichtbaarheid onder inwoners. Onze trainingen zijn praktische webinars en ééndaagse trainingen. Met de webinars trainen we u op afstand, deze kunt u alleen of samen met uw collega’s digitaal volgen. De ééndaagse trainingen geven we op locatie of bij ons, in ons inspirerende kantoor in hartje Amsterdam.

Lees meer

Opleidingstraject

Echt in verbinding staan met uw inwoners. Via social mediacampagnes bereikt u dit op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Met onze opleidingstrajecten helpen we u stap voor stap om betrokkenheid en verbinding met uw inwoners te creëren en te behouden. Of u zelf al campagnes heeft opgezet of nog helemaal aan het begin staat, wij helpen u om uw zichtbaarheid te versterken. Omdat ons groeiprogramma verschillende fases kent, kunt u vanaf de eerste fase instromen, maar u kunt ook in een latere fase starten. Samen bepalen we wat het beste bij u en uw inwoners past.

Lees meer


Onze aanpak

Met creatieve en strategische concepten zetten we online campagnes en communities op, waarmee we oprechte betrokkenheid bij inwoners creëren. We zorgen voor een laagdrempelige en toegankelijke manier om met elkaar het echte gesprek te voeren over actuele zaken. Naast het ontwikkelen van campagnes leiden we onze klanten ook vanuit onze opleidingstrajecten op om hier zelf mee aan de slag te gaan.

 

Focus op de publieke sector

We werken inmiddels met meer dan 50 gemeenten en publieke instellingen samen om inwoners op een effectieve manier te bereiken en te betrekken. Voor elke sector weten we vanuit onze jarenlange ervaring welke kanalen en campagnes de juiste impact maken. Kom erachter hoe uw inwoners over bepaalde zaken denken en wat er voor hen echt toe doet.

Overtuigd geraakt?

Vul uw gegevens in en boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
Extra toelichting