De inhoud van de campagne

Wij geloven dat de relatie met onze klanten voorop staat. Door elkaar eerst goed te leren kennen kunnen we campagnes ontwikkelen die volledig aansluiten op jullie behoeften, ideeën en ambities. Voor elke campagne maken we professionele en aansprekende content, wat zorgt voor de juiste impact bij de inwoners. Hiermee spelen we in op actuele situaties en onderwerpen, waardoor ze zich aangesproken voelen en een onderdeel worden van de campagne. Alle content sluit volledig aan op jullie manier van communiceren, zodat de inwoners een campagne ervaren die echt vanuit hun eigen gemeente of publieke instelling komt.

De vorm van de inhoud

Goede en aansprekende content bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit geschreven tekst. Het wordt steeds belangrijker om hier visuele content aan toe te voegen. Vanuit onze ervaring kunnen we goed adviseren over welke vorm het beste aansluit bij de campagne en jullie inwoners. Zo maken we in samenwerking met Public Cinema ook videoproducties, infographics, foto’s, animaties, illustraties en cinemagraphs.

Wat beeld toevoegt aan een campagne

Een sterk beeld toont emotie waardoor de kijker zich beter kan inleven en zichzelf hiermee kan identificeren. Uit onderzoek blijkt dan ook dat een campagne met beeld vaker wordt bekeken dan een campagne met alleen woorden. Beeld wordt 60.000 keer sneller verwerkt door je hersenen dan alleen tekst. Vandaar dat we in onze campagnes veelvuldig met beelden werken. Of het nu gaat om het vertellen van een pakkende boodschap (video), of om een complexe boodschap te versimpelen (animatie), of om uw verhaal op een overzichtelijke manier te presenteren (infographic). Het draagt bij aan het creëren van impact en het vergroten van uw online zichtbaarheid.

We helpen u graag verder

Inmiddels hebben we meer dan 50 gemeenten en publieke instellingen geholpen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid onder inwoners. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat we aansprekende en effectieve campagnes kunnen ontwikkelen. Bovendien weten we welke kanalen we het beste kunnen inzetten om de boodschap te verspreiden. Door continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op online kanalen, weten we waar we jullie inwoners kunnen bereiken. En belangrijker nog: hoe we hen kunnen aanspreken en betrekken bij de campagne.


Wilt u hier meer over weten?

Wilt u een campagne laten ontwikkelen voor uw project? Laten we de mogelijkheden eens bespreken tijdens een kop koffie. Cycle Media deelt graag zijn kennis.

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.