Social mediaplan

Wij geloven dat de relatie met onze klanten voorop staat. Door elkaar eerst goed te leren kennen, ontwikkelen we campagnes die volledig aansluiten op jullie behoeften, ideeën en ambities. Tijdens een brainstormsessie bepalen we samen jullie doelstellingen, waar de kansen en de uitdagingen liggen en doen we een nulmeting. Vanuit hier stellen we KPI’s op voor de verschillende groei- en campagnefases, zodat we weten waar we naartoe werken en de impact kunnen meten. Met dit plan zijn de kaders voor een succesvolle samenwerking neergezet.

Hoe en waar bereiken we de doelgroep?

Wie van de inwoners willen we bereiken? Iedereen of juist een specifieke doelgroep? Als we dit hebben bepaald, kijken we naar de kenmerken van deze groep. Dit kunnen bijvoorbeeld interesses, functies en online gedrag zijn, of demografische gegevens als leeftijd en postcode. Op deze manier laten we de campagne volledig aansluiten op de doelgroep, zodat ze de meest relevante content te zien krijgen. Hiermee zorgen we ervoor dat ze zich aangesproken voelen tot de boodschap en creëren we verbinding met en betrokkenheid bij de campagne.

Welk kanaal zetten we in?

Het inzetten van de juiste online kanalen draagt bij aan het succes van een effectieve campagne. Om zoveel mogelijk inwoners te bereiken en om op het juiste moment bij hen onder de aandacht te komen, beginnen we met het opstellen van een strategisch plan. Hierin bepalen we welke kanalen we gaan gebruiken, wat het budget is, welke doelgroep(en) we willen bereiken en op welk moment van de dag we de meeste impact verwachten. Met dit strategische plan zetten we samen de eerste stap in jullie strategische online communicatieproces.

We helpen u graag verder

Inmiddels hebben we meer dan 50 gemeenten en publieke instellingen geholpen bij het vergroten van de online zichtbaarheid onder en verbinding met inwoners. Vanuit deze visie ontwikkelen we aansprekende en effectieve campagnes voor de publieke sector in Nederland. Door continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het hele online landschap, weten we waar en hoe we jullie inwoners bereiken. En belangrijker nog: hoe we hen aanspreken en betrekken bij de boodschap uit uw campagne.


Wilt u hier meer over weten?

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen binnen jullie communicatieplan? Laten we de mogelijkheden eens bespreken tijdens een kop koffie.

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.