Fasen

Waar staan jullie?

Zichtbare organisatie

Bouw kwalitatieve communities en bereik je doelgroep op online kanalen.

Lees meer

Verbonden organisatie

Ga in gesprek met je online doelgroepen en vind zo blijvend aansluiting.

Lees meer

Participerende organisatie

Ontwikkel ijzersterke campagnes en betrek zo je doelgroepen bij je projecten.

Lees meer

In verbinding met je doelgroep

Echt in verbinding staan met je inwoners. Via een communitypagina op social media bereik je dit op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Met ons programma helpen we jou stap voor stap om je community op te bouwen en de betrokkenheid en verbinding met je inwoners te creëren en te behouden.

De eerste stappen naar de community

Samen zorgen we voor de eerste kwalitatieve content die past bij de inwoners en de gemeente. Hiermee zetten we een strategisch kader neer, met als doel om altijd content te verspreiden die kwalitatief goed aansluit. Door deze content consistent te blijven plaatsen, werk je aan de verbinding met je inwoners en het imago van de organisatie. Hiermee bouw je actief aan de community en een meer inhoudelijke relatie met je doelgroep.

Of je al zelf een basis hebt opgezet of nog helemaal aan het begin staat, wij helpen je hoe dan ook om je community op te bouwen en te versterken. Dat kan vanaf de eerste fase van het programma, maar je kunt ook in een latere fase instromen. Samen bepalen we wat het beste bij jouw gemeente en je inwoners past.

Zichtbare organisatie

De focus van deze fase ligt op de bedrijfspagina van je organisatie. We zorgen voor een actieve en betrokken groep volgers door de pagina blijvend te monitoren en te optimaliseren. En vanuit een gedegen social mediaplan, dat we samen opstellen, weet je hoe je de juiste doelgroep aanspreekt om de groep volgers te vergroten.

Verbonden organisatie

Met sprekende social media-advertenties bereiken we de juiste doelgroep om een levendige en actieve community te bouwen. In deze fase ligt de focus op het creëren van betrokken- en verbondenheid met de activiteiten en gesprekken die in de community plaatsvinden. We trainen je in content creatie, -mapping en buyer persona’s, zodat je ook zelf blijvend aan de community kunt bouwen.

Participerende organisatie

Na het opbouwen van een actieve en betrokken community, is deze fase gericht op het aangaan van samenwerkingen met de doelgroep. Het doel hierbij is de doelgroep de mogelijkheid te geven om mee te denken over projecten en beslissingen. We spelen in op actuele situaties, belangrijke veranderingen en relevante onderwerpen door hier professionele campagnes op in te zetten. Ook helpen we je bij het creëren van landingspagina’s voor deze campagnes en het meten van het resultaat.

Wij helpen je graag verder

Met een kop koffie (of thee) leren we elkaar eerst kennen. We gaan met elkaar in gesprek over jullie huidige social media-strategie en jullie behoeften hierin. We vinden het ook altijd leuk om voorbeelden te geven van vergelijkbare gemeenten of publieke instellingen, om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden. We bespreken op welke vlakken begeleiding nodig is bij uitbouwen van een actieve en betrokken community.


Wil je hier meer over weten?

We denken graag met je mee over om erachter te komen welke mogelijkheden het beste aansluiten op jouw behoeften. Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.