Fasen

Waar staan jullie?

Zichtbare organisatie

Bouw kwalitatieve communities en bereik uw doelgroep op online kanalen.

Lees meer

Verbonden organisatie

Ga in gesprek met uw online doelgroepen en vind zo blijvend aansluiting.

Lees meer

Participerende organisatie

Ontwikkel ijzersterke campagnes en betrek zo uw doelgroepen bij uw projecten.

Lees meer

In verbinding met uw doelgroep

Echt in verbinding staan met uw inwoners. Via een communitypagina op social media bereikt u dit op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Met ons programma helpen we u stap voor stap om uw community op te bouwen en de betrokkenheid en verbinding met uw inwoners te creëren en te behouden.

De eerste stappen naar de community

Samen zorgen we voor de eerste kwalitatieve content die past bij de inwoners en de gemeente. Hiermee zetten we een strategisch kader neer, met als doel om altijd content te verspreiden die kwalitatief goed aansluit. Door deze content consistent te blijven plaatsen, werkt u aan de verbinding met uw inwoners en het imago van de organisatie. Hiermee bouwt u actief aan de community en een meer inhoudelijke relatie met uw doelgroep.

Of u al zelf een basis hebt opgezet of nog helemaal aan het begin staat, wij helpen u hoe dan ook om uw community op te bouwen en te versterken. Dat kan vanaf de eerste fase van het programma, maar u kunt ook in een latere fase instromen. Samen bepalen we wat het beste bij uw gemeente en uw inwoners past.

Zichtbare organisatie

De focus van deze fase ligt op de bedrijfspagina van uw organisatie. We zorgen voor een actieve en betrokken groep volgers door de pagina blijvend te monitoren en te optimaliseren. En vanuit een gedegen social mediaplan, dat we samen opstellen, weet u hoe u de juiste doelgroep aanspreekt om de groep volgers te vergroten.

Verbonden organisatie

Met sprekende social media advertenties bereiken we de juiste doelgroep om een levendige en actieve community te bouwen. In deze fase ligt de focus op het creëren van betrokken- en verbondenheid met de activiteiten en gesprekken die in de community plaatsvinden. We trainen u in content creatie, -mapping en buyer persona’s, zodat u ook zelf blijvend aan de community kunt bouwen.

Participerende organisatie

Na het opbouwen van een actieve en betrokken community, is deze fase gericht op het aangaan van samenwerkingen met de doelgroep. Het doel hierbij is de doelgroep de mogelijkheid te geven om mee te denken over projecten en beslissingen. We spelen in op actuele situaties, belangrijke veranderingen en relevante onderwerpen door hier professionele campagnes op in te zetten. Ook helpen we u bij het creëren van landingspagina’s voor deze campagnes en het meten van het resultaat.

Wij helpen u graag verder

Met een kop koffie (of thee) leren we elkaar eerst kennen. We gaan met elkaar in gesprek over jullie huidige social media-strategie en jullie behoeften hierin. We vinden het ook altijd leuk om voorbeelden te geven van vergelijkbare gemeenten of publieke instellingen, om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. We bespreken op welke vlakken begeleiding nodig is bij uitbouwen van een actieve en betrokken community.


Wilt u hier meer over weten?

We denken graag met u mee over om erachter te komen welke mogelijkheden het beste aansluiten op uw behoeften. Laat hieronder uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.