Wij creëren een betrokken community

Heeft uw organisatie al een online community staan, maar wilt u hier meer uithalen? Meer verbinding met de doelgroep? Advertenties en campagnes die nog beter werken? De online zichtbaarheid van uw organisatie vergroten?

Wij van Cycle Media bieden een dienstverlening om uw community verder te optimaliseren. Hierbij richten we ons op imago- en relatieopbouw en de intensivering van campagnes. Ook creëren we meer bewustzijn onder uw collega’s met de social mediacampagnes. Waar het opzetten van de community vaak bij de communicatieafdeling ligt, gaan we bij het uitbouwen van de community meer samenwerken met de interne organisatie. Cycle Media begeleidt en traint de gemeente om de veranderingen te implementeren in de organisatieprocessen. Dit doen we allemaal vanuit het doel om nog meer verbonden te zijn met uw doelgroep via social media.

De volgende activiteiten horen hierbij:

  1. Aanscherping strategisch (communicatie)plan
  2. Advertentiecampagne opzetten om meer volgers te krijgen
  3. Training adverteren op Facebook
  4. Promotie van nieuwsberichten
  5. Monitoring en bijstellen van advertenties
  6. Accountbeheer en monitoring van de pagina
  7. Advies en ondersteuning bij projecten
  8. Rapportering en evaluatie

Wij helpen u graag verder

Met een kop koffie (of thee) leren we elkaar eerst kennen. We gaan met elkaar in gesprek over jullie huidige social media-strategie en jullie behoeften hierin. We vinden het ook altijd leuk om voorbeelden te geven van vergelijkbare gemeenten of publieke instellingen, om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. We bespreken op welke vlakken begeleiding nodig is bij uitbouwen van een actieve en betrokken community.


Wilt u hier meer over weten?

We denken graag met u mee over om erachter te komen welke mogelijkheden het beste aansluiten op uw behoeften. Laat hieronder uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.