Historie Cycle Media

In 2013 heeft Cycle Media een succesvolle buurtpagina opgezet voor de Jordaan. Met deze pagina werden bewoners op een effectieve manier bereikt en bij hun eigen buurt betrokken. En de Jordaan bleek niet de enige te zijn die deze verbinding zocht.

Cycle Media werd geboren. Sindsdien ondersteunen we meer dan 50 klanten in de publieke sector, om hun zichtbaarheid onder inwoners te vergroten.

2013 2014 2015 2016 2017 2018

Het begon met De Jordaan

Na de succesvolle campagne van de Jordaan en de behoefte van andere publieke instellingen om ook hun zichtbaarheid te vergroten, is Irfan Fiets zich volledig gaan focussen op social media voor de publieke sector.

De eerste klanten

In het jaar 2014 hebben wij de mijlpaal van tien klanten weten te bereiken. Wij hebben voor deze tien klanten succesvol hun online zichtbaarheid vergroot.

Ruben komt bij het team

Sinds 2015 heeft Ruben Wolvekamp zich vanuit zijn ervaring en expertise op de commerciële kant gestort. Hij wil deze sector nog meer bewust maken van de betrokkenheid die ze creëren bij hun inwoners vanuit online campagnes.

Samenwerkingspartner

Ook is er een samenwerking gestart met Public Cinema. Het vergroten van de zichtbaarheid van publieke instellingen is gelukt, daarom blijven we onze missie volgen: deze sector op een laagdrempelige manier met hun inwoners in verbinding brengen.

Een nieuw kantoor

In de zomer van 2017 zijn we verhuisd naar FreedomLab Campus. Dit is een creatief en strategisch co working space midden in Amsterdam.

We groeien door…

En dit ging zo goed, dat we in 2017 zijn gegroeid naar een team van 4. En we kunnen met trots zeggen dat we dit team in 2018 met nog drie online-specialisten hebben uitgebreid. Met dit team van specialisten kunnen we het bedrijf nog meer laten groeien.