Onze missie

We willen gemeenten en publieke instellingen op een laagdrempelige manier met hun inwoners in verbinding brengen. Door de publieke sector te ondersteunen bij het maken en inzetten van online campagnes bereiken we veel inwoners. En door het opbouwen van kwalitatieve en interactieve communities betrekt u inwoners vanuit een echt gesprek.

 

Wij geloven dat de relatie met onze klanten voorop staat. Door elkaar en de organisatie eerst echt goed te leren kennen en te weten waar de behoeften en wensen liggen, kunnen we campagnes ontwikkelen die meer dan voldoen aan alle verwachtingen. Ook de inwoners voelen dat, zij ervaren een campagne die echt vanuit hun eigen gemeente of publieke instelling komt.

Waar staan we voor?

Om succesvolle campagnes te kunnen blijven ontwikkelen en hiermee het imago van de publieke sector te verbeteren, willen we voorlopen in de technologie en meer efficiëntie creëren. Hierdoor richten we ons op contentstrategie, advertentiestrategie en het rapporteren van statistieken en successen. En door het continue monitoren van campagnes, spelen we direct in op ontwikkelpunten, om de campagne nog succesvoller te maken.