Opgericht in 2013 vanuit de vraag in de markt

Onze missie

Echt in verbinding staan met uw inwoners. Via online media campagnes bereikt u dit op een laagdrempelige en toegankelijke manier.

Lees meer

 

Historie Cycle Media

Sinds de oprichting in 2013 hebben we inmiddels meer dan 50 gemeenten en publieke instellingen geholpen bij het vergroten van hun zichtbaarheid onder inwoners.

Lees meer

 

In het prachtige kantoor vlak tegenover Artis

Werken op een plek die creativiteit stimuleert en die onze medewerkers en klanten inspireert, dat is waar we ons wilden vestigen. Daarom zijn we in de zomer van 2017 verhuisd naar het prachtige kantoor van het “FreedomLab”, een creatief en strategisch adviesbureau en een denktank van toekomststudies. Ze bieden ons een ruime en innovatieve werkplek, waar we continu worden geïnspireerd en uitgedaagd. En met uitzicht op Artis is het niet alleen voor onze medewerkers een fijne plek om te werken. Ook onze klanten vinden het een inspirerende ruimte. Behalve het volgen van onze trainingen hier, komen klanten ook graag langs voor een kop koffie.

Het team

Irfan Fiets

Irfan is eigenaar van Cycle Media. Hij is sparringpartner voor diverse campagnes van overheden. Hij gelooft in de kracht van online media en zet dit in om o.a. de relatie tussen overheid en inwoner te verbeteren. Langdurige en goede relaties met de klant vindt hij belangrijk. In zijn vrije tijd is hij een fanatieke squasher.

Ruben Wolvekamp

Ruben gelooft in verkoop waarbij de relatie centraal staat. In contact komen bij klanten, behoeftes uitvragen en directe lijnen zien waar waarde kan worden toegevoegd is waar hij goed in is. Naast verkoop voor Cycle Media is Ruben een jenever liefhebber en sinds 2015 is hij dan ook trotse eigenaar van zijn eigen jenevermerk.

Toby van der Veen

Toby is verantwoordelijk voor groei en ontwikkeling en leidt het bedrijf in goede banen. Hij gelooft in de kracht van online marketing en het bieden van waarde aan de klant. Eerst zaaien en dan oogsten. Hij heeft passie voor ondernemerschap en het internet. Ook is hij gek op horloges en leest hij graag management boeken.

Ianthe Dickhoff

Ianthe is de bruggenbouwer tussen Cycle Media en onze samenwerkingspartner Public Cinema. Zij onderzoekt manieren waarop beide partijen elkaar kunnen aanvullen en versterken - en daardoor extra maatschappelijke waarde kunnen bieden voor klanten. Naast het bouwen van bruggen is Ianthe veel te paard te vinden en focust ze zich op duurzaamheid.

Dennis Molema

Dennis is verantwoordelijk voor social media marketing voor onze klanten. Vanuit zijn ervaring met marketing voor grote restaurants helpt hij Cycle Media op weg om zichtbaarder te worden. Hij is daarnaast DJ en producer en heeft een grote voorliefde voor muziek.

Mila te Slaa

Mila is verantwoordelijk voor het dagelijks contact met klanten. Daarnaast waarborgt ze de kwaliteit van campagnes en schrijft ze voor Cycle Media. Mila houdt van een glaasje wijn en heeft ook een passie voor muziek uit de jaren zeventig en tachtig. Ook is ze vaak op het internet te vinden.

Kamal Posthuma

Als interaction designer houdt Kamal zich bezig met het vormgeven van interactieve systemen en onderzoekt hij het bijbehorende gedrag van de gebruikers. Kamal houdt van stripboeken, tekenen en vindt het leuk om mee te denken aan visuele uitingen.