Opgericht in 2013 vanuit de vraag in de markt

Onze missie

Echt in verbinding staan met uw inwoners. Via online media campagnes bereikt u dit op een laagdrempelige en toegankelijke manier.

Lees meer

 

Historie Cycle Media

Sinds de oprichting in 2013 hebben we inmiddels meer dan 50 gemeenten en publieke instellingen geholpen bij het vergroten van hun zichtbaarheid onder inwoners.

Lees meer

 

In het prachtige kantoor vlak tegenover Artis

Werken op een plek die creativiteit stimuleert en die onze medewerkers en klanten inspireert, dat is waar we ons wilden vestigen. Daarom zijn we in de zomer van 2017 verhuisd naar het prachtige kantoor van het “FreedomLab”, een creatief en strategisch adviesbureau en een denktank van toekomststudies. Ze bieden ons een ruime en innovatieve werkplek, waar we continu worden geïnspireerd en uitgedaagd. En met uitzicht op Artis is het niet alleen voor onze medewerkers een fijne plek om te werken. Ook onze klanten vinden het een inspirerende ruimte. Behalve het volgen van onze trainingen hier, komen klanten ook graag langs voor een kop koffie.

Het team

Irfan Fiets

Irfan is eigenaar van Cycle Media. Hij is sparringpartner voor diverse campagnes van overheden. Hij gelooft in de kracht van online media en zet dit in om o.a. de relatie tussen overheid en inwoner te verbeteren. Langdurige en goede relaties met de klant vindt hij belangrijk. In zijn vrije tijd is hij een fanatieke squasher.

Toby van der Veen

Toby is verantwoordelijk voor groei en ontwikkeling en leidt het bedrijf in goede banen. Hij gelooft in de kracht van online marketing en het bieden van waarde aan de klant. Eerst zaaien en dan oogsten. Hij heeft passie voor ondernemerschap en het internet. Ook is hij gek op horloges en leest hij graag management boeken.

Ruben Wolvekamp

Ruben gelooft in verkoop waarbij de relatie centraal staat. In contact komen bij klanten, behoeftes uitvragen en directe lijnen zien waar waarde kan worden toegevoegd is waar hij goed in is. Naast verkoop voor Cycle Media is Ruben een jenever liefhebber en sinds 2015 is hij dan ook trotse eigenaar van zijn eigen jenevermerk.

Ianthe Dickhoff

Ianthe is deels werkzaam voor Cycle Media en voor onze samenwerkingspartner Public Cinema. Zij onderzoekt manieren waarop beide partijen elkaar kunnen aanvullen en versterken - en daardoor extra maatschappelijke waarde kunnen bieden voor klanten. Daarnaast is Ianthe veel te paard te vinden en focust ze zich op duurzaamheid.

Mila te Slaa

Mila houdt zich bezig met het ontwikkelen van campagnes, het schrijven van blogs en het uitvoeren van onderzoek voor Cycle Media. Mila ontwikkelt in haar vrije tijd graag haar kennis over wijn, film en kunst. Ook heeft zij een voorliefde voor muziek uit de jaren tachtig.

Barbara Smit

Als visual designer houdt Barbara zich bezig met het conceptuele proces tot het maken van de visuele uitingen. Naast visuele uitingen is Barbara bezig met het bouwen en onderzoeken van een interactief community platform. Barbara houdt ervan om zichzelf te blijven ontwikkelen en is een fanatieke filmliefhebber.

Chakib Boulachioukh

Chakib is verantwoordelijk voor het dagelijks contact met klanten. Daarnaast waarborgt hij de kwaliteit van campagnes en helpt hij jouw community op te bouwen. Chakib houdt van sporten, voetbal en is gek op technologie en de nieuwste uitvindingen.