Video content scoort…

Social media giganten zoals Facebook en LinkedIn geven steeds vaker de voorkeur aan video content. Gebruikers die video’s plaatsen maken zo meer kans om een groter organisch bereik te genereren. Is het maken en verspreiden van video’s al onderdeel van jouw contentstrategie? En weet je hoe je met weinig middelen professionele video’s maakt? Hoe je het beste filmt en kunt monteren? En welke video’s aanslaan bij je doelgroep?

Wat leer je tijdens deze training?

Op deze vragen gaan we in tijdens deze training. We leren je hoe je met je smartphone professionele video’s kunt maken: van filmen tot monteren en publiceren. Samen met een van onze online video-experts ga je aan de slag met de verschillende videotechnieken. Ook zoomen we in op de volgende aspecten: audio, belichting, monteren, ondertitels, editen en exporteren. Hierna ga je zelf actief aan de slag met de productie van je eigen video’s.

Na afloop…

  • Weet je hoe je op een professionele manier video’s maakt met je smartphone of compactcamera.
  • Ken je de basisprincipes van een succesvolle video.
  • Kun je video’s monteren, editen en exporteren met behulp van handige en eenvoudige software.
  • En weet je met welke videotechnieken en factoren je rekening moet houden om een professionele video te maken.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen uit de publieke sector die nog meer in verbinding wil komen met zijn of haar eigen inwoners. Je kunt werkzaam zijn op deze afdelingen of binnen deze functies:

  • afdeling communicatie;
  • klantcontactcentrum;
  • social media marketeers en online marketeers;
  • team beeld- en videoproductie.

Wil je weten hoe je zelf professionele video’s maakt om in contact te komen met je inwoners? Schrijf je dan nu in voor deze training en leer hoe je professionele video’s kunt inzetten om nog meer online zichtbaarheid te creëren voor jouw organisatie.

Inschrijven training

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op over de training.