Video content scoort…

Social media giganten zoals Facebook en LinkedIn geven steeds vaker de voorkeur aan video content. Gebruikers die video’s plaatsen maken zo meer kans om een groter organisch bereik te genereren. Is het maken en verspreiden van video’s al onderdeel van uw contentstrategie? En weet u hoe u met weinig middelen professionele video’s maakt? Hoe u het beste filmt en kunt monteren? En welke video’s aanslaan bij uw doelgroep?

Wat leer je tijdens deze training?

Op deze vragen gaan we in tijdens deze training. We leren u hoe u met uw smartphone professionele video’s kunt maken: van filmen tot monteren en publiceren. Samen met een van onze online video experts gaat u aan de slag met de verschillende videotechnieken. Ook zoomen we in op de volgende aspecten: audio, belichting, monteren, ondertitels, editen en exporteren. Hierna gaat u zelf actief aan de slag met de productie van uw eigen video’s.

Na afloop…

  • Weet u hoe u op een professionele manier video’s maakt met uw smartphone of compactcamera.
  • Kent u de basisprincipes van een succesvolle video.
  • Kunt u video’s monteren, editen en exporteren met behulp van handige en eenvoudige software.
  • En weet u met welke videotechnieken en factoren u rekening moet houden om een professionele video te maken.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen uit de publieke sector die nog meer in verbinding wil komen met zijn of haar eigen inwoners. U kunt werkzaam zijn op deze afdelingen of binnen deze functies:

  • afdeling communicatie;
  • klantcontactcentrum;
  • social media marketeers en online marketeers;
  • team beeld- en videoproductie.

Wilt u weten hoe u zelf professionele video’s maakt om in contact te komen met uw inwoners? Schrijf u dan nu in voor deze training en leer hoe u professionele video’s kunt inzetten om nog meer online zichtbaarheid te creëren voor uw organisatie.

Inschrijven training

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen contact met u op over de training.